marți, aprilie 21, 2009







Au fost 3 saptamani foarte agitate pentru mine. Am de facut biciclete acum cam pana la mijlocul lui aprilie. Sper ca in felul acesta sa am timp sa termin cu placere si cu rabdare Gazelle-le pe care le mai am acum. Una dintre ele a plecat la Cip, mai ales cu ajutorul lui care si-a adus aportul. Gazella lui e cam de varsta tatalui meu, scoasa pe strazi prin anii '50. Si asta nu e tot.Sunt fascinat de cata grija pentru detalii au olandezii. Iar logo-ul Gazelle... observati vreo asemanare intre el si bicicleta aceasta?

7 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt extraordinare bicicletele, si imi place la nebunie initiativa ta! Ma intreb...trimiti biciclete si in tara, daca e cineva interesat?

lazylegs spunea...

ola. daca cineva e interesat vorbim. nu m-am gandit daca sa trimit sau nu. dar cred ca nu ar fi complicat; poate o aduc eu, ma si plimb putin prin tara. chiar ar fi fain. dar pe la mijlocul lui mai.

dreampixies spunea...

U ROCK MAN!!! oink oink

Unknown spunea...

Nici eu nu sunt din Bucuresti, dar imi doresc foarte mult o bicicleta. Am trimis ieri si un mail, dar astazi am mai studiat problema si mi-am spus ca e posibil sa am sanse mai mari sa ma "citesti" aici.

WiseAss spunea...

Buna, Andrei!
Mi-as dori si eu una din bicicletele tale, una frumoasa tare... Se poate?

Dumitrescu Victor spunea...

Buna idee! Tine o tot asa, de asemenea si fotografiile sunt reusite.
O sa mai trec pe la tine!

Anonim spunea...

poti sa imi spui si mie la cat ma poate duce o bicicleta de genul asta cumparata de la atine?