vineri, iulie 09, 2010

This is Sparta


Dupa cum am promis, am pozat bicicleta Mariei. Este gata. Se poate bucura de ea. Matei Branea si Adela cu au facut impreuna o treaba foarte frumoasa. Si in acelasi timp o fetita fericita. Chestiuni tehnice: cadru Sparta din otel CrMo. Butuci Shimano Nexus cu 4 viteze si frane de tp Roller brake. Vizionare placuta.






3 comentarii:

VLAD spunea...

Salut,sunt interesat de o bicicleta clasica in general si vreau sa stiu daca ai ceva la momentul acesta si unde as putea sa vin sa le vad.Am incercat sa te sun pe cele 2 numere de telefon dar sunt inchise amandoua.Multumesc!

lazylegs spunea...

Salut Vlad. Eram plecat din tara cred. Ma gasesti pe 0723 927 002.

Andrei Gruia spunea...

ola ola. iaca mi-am facut si eu un blog....chit ca mi-e greu cu computerele astea am zis sa mai arat si altora ce imi mai iese din mana. foarte frumusica sparta, as vrea sa vad mai multe in felul asta.m-am bagat acolo la grupusorul vostru sa ne urmarim unii pe altii.in ultima vreme am arso mai mult pe cursiere si fixie deci cre ca ne completam.n-am uitat bikeurile de oras asa ca vor mai aparea si dansele pe blog. cat despre mers cu ele...dupa cum stii nu ne putem lipsi de doua roti si pedale.