joi, iunie 17, 2010

2lazylegs 2010


Parintii mei si-au luat din nou o saptamana de vacanta, doar doar voi putea sa termin linistit bicicletele pe care le mai am. Asa m-am reapucat serios de joaca.

Prima bicicleta de care imi doream de mult sa ma apuc sa o reconditionez a fost o Koga Miyata dubble-butted, made in Japan, din otel garantat pe viata, echipata cu o linie completa a anilor 70 Shimano 600. Koga inca isi pastra linia eleganta si sport cu acest model pana la aparitia noilor modele cu cadre de aluminiu.
Apoi a reusit sa scape cu bine si o bicicleta clasica olandeza Union, cu o singura viteza, jante de inox van schothorst, frana pe torpedo si in butucul din fata, si o pimpuire marca TheKite.
A treia bicicleta de doamna este o olandeza dezbracata de orice firma. Are 3 viteze in butuc Shimano Nexus, jante de inox van schothorst, dinam in butuc, frana pe torpedo si vbrake.
Piesa de final este o bicicleta care la origine a fost conceputa de cei de la Wanderer, producatori de biciclete premium din 1885. Are un cadru din otel foarte solid, frane hidraulice Magura Hs11, linie completa Shimano Deore, dinam in butuc, sa Brooks branduita Wanderer. O bicicleta nemteasca mandra printre bicicletele olandeze. mistreti mistreti mistreti.
3 comentarii:

cristi spunea...

foarte tare Koga Miyata! o mai ai? ma tot bate un gand sa iau un mixte frame pt prietena mea ... e un fel de cursiera de gagix ... si pretul e chiar ok (mai ales ca include si o sa pe cinste)

lazylegs spunea...

salut. acea koga de gagica nu o mai am. exista totusi alte variante. sa ne auzim la telefon sau pe mail daca vrei. 0723 927 002
domnuiliescu@gmail.com

corina spunea...

Buna ziua, mai exista cea de-a treia doamna, olandeza neagra fara nume? Daca da, la ce pret ve rog.
Multumesc